• Kérdése van? Írjon:   @
Tuskóaprító

Pezzolato PTT 2000-1200 G

(Értékelés: 5)
Ár: 110 000 000 Ft + ÁFA
  • Évjárat: 2018
  • Gumi méretek (első): Linglong 445/45 R19.5
  • Gumi méretek (hátsó): Linglong 445/45 R19.5
  • Azonosító: R99-400-1008-02
ÚJ ÁLLAPOTBAN!
Újszerű, alig használt ipari ág és gyökérdaráló gép, készletről eladó!

A Pezzolato PTT 2000/1200 ideális megoldás a gyökerek, piszkos fa és minden olyan fahulladék örlésére és ártalmatlanítására, amelyet normál aprítókkal nem lehet megmunkálni.

A gép lassú forgású dobbal (kb. 30 fordulat/perc) rendelkezik, 22 rögzített, keményfém spirális foggal; traktor TLT-ről hajtott, az alváz alacsony sebességű vontatásra homologizált tandem kivitelű.

Az őrölt anyag egy szitán megy keresztül mely 13, 9 mm szélességű fogazott hengerből áll; ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a talajon hagyja a gyökerekben lévő köveket, szennyeződéseket és homokot. Igény szerint a gép felszerelhető a fogazott görgők alatt elhelyezett nyomószalaggal a törmelék eltávolítására, így lehetővé válik az elmozdulás nélküli munkavégzés.

A szállításhoz hidraulikusan összecsukható szalag összegyűjti az őrölt és szitált anyagot, és 4,5 méteres (14′ 9,17”) magasságig képes üríteni.

A pótkocsira való felszerelés és a traktor TLT általi meghajtása a PTT 2000/1200-at ideális géppé teszi a külső kezelők számára, csökkentve a gyökerek szállítási költségeit az üzemeltetési helyről a szervizterületre, biomassza erőművekhez alkalmas minőséget nyújtó anyag.

Daru: Palfinger M70F


Megtekinthető Kecskeméten. Telephelyünk a „Repülős körfogalomtól” pár száz méterre található!

Használt mezőgazdasági gépet beszámítunk, előzetes felmérés alapján.
Küldjön néhány fotót gépéről: info kukac agrider.hu-ra

A hirdetésben feltüntetett adatokat, felszereltségeket kérjük a vásárlás előtt minden esetben személyesen is ellenőrizze!
A műszaki leírás nem teljes körű, a tévedés és elírás jogát fenntartjuk!

Kérjük Ügyfeleinket vegyék figyelembe, hogy kereskedésünk kizárólag használt gépeket forgalmaz! Ezért lehetőséget adunk vásárlás előtti teljeskörű állapotfelmérésre. Az átvizsgáláshoz telepünkön, hétköznaponként fedett műhelyt biztosítunk. A fényképek minden esetben a meghirdetett munkagépekről készülnek, melyeken retusálást nem hajtunk végre. Továbbá szeretnénk kedves Ügyfeleink figyelmébe ajánlani, hogy a gépek teljességgel valós és aktuális műszaki-esztétikai állapota, illetve felszereltsége személyes megtekintés után állapítható meg.
Számos finanszírozási konstrukcióink közül segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet!
Vagyonbiztosítás!
Növénybiztosítás!
Teljes körű ügyintézés a beszerzéstől a kiszállításig!


Ajánló