Rólunk


Mezőgazdasági gépek értékesítésével foglalkozó vállalkozásként minden nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleink számára megtaláljuk a tökéletes eszközöket. Ma már szinte nem is létezik két ugyanolyan igény, így mindig alapos kérdezz-felelek előzi meg a vásárlást. Tapasztalt munkatársainknak köszönhetően ügyfeleink megbíznak bennünk, mert tudják, hogy segítségünkkel jó minőségű géphez jutnak. Nemcsak magyarországi, hanem külföldi igényeknek is eleget teszünk, így ügyfélkörünk már Európai szintre bővült. 

Ha Ön eladni szeretné használt mezőgazdasági gépét, akkor is jó helyen jár, hiszen ezen a területen is jókora tapasztalattal rendelkezünk. 

Természetesen mindenben a segítségére leszünk, cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt: a beszerzés, az állapotmérés, a szállítás, a gépbeszámítás területén illetve a finanszírozás miatt sem kell aggódnia, mindenre megoldást nyújtunk!

 

Szolgáltatásaink


Értékesítés: Használt vagy új mezőgazdasági gépet vásárolna? Betakarítógépre vagy kiegészítő berendezésekre van szüksége? Jó helyen jár! Mondja el, milyen gépet képzelt el, és mi garantáljuk Önnek a legjobb minőséget! Kérjen árajánlatot most!

 

Beszámítás: Ha régi gépétől megválna, ne gondolkodjon tovább: használt, sőt új gép vásárlása esetén is beszámítjuk. Az állapotfelmérés egyszerűen zajlik: küldjön néhány fotót az info@agrider.hu e- mail címre, illetve írja meg nekünk a gép adatait – mi pedig hamarosan jelentkezünk!

 

Beszerzés: Ha elmondta elképzeléseit, mi nekiállunk a feladatnak, és – hazai és külföldi, kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően – a lehető leghamarabb bemutatjuk Önnek a leendő munkagépét.

 

Finanszírozás: A gépvásárláshoz kapcsolódó pénzügyi kérdésekben is segítséget nyújtunk: az igények felmérését követően segítünk a legmegfelelőbb finanszírozási konstrukció kiválasztásában. Megbízható pénzintézetekkel állunk kapcsolatban, melyek bármilyen kérdés esetén készséggel állnak a rendelkezésére.